Možete ukloniti kamenac ili ga stabilizirati

Možete ukloniti kamenac
ili ga stabiliziratiKamenac se može ukloniti - na primjer, s omekšivačem vode. Ili stabilizirati - s sustavom za alternativnu zaštitu od kamenca.

Uređaji poput i-balansa ili BIOSTAT ostavljaju vapno u vodi, ali osiguravaju da se ne mogu smjestiti u cijevi.

U tu svrhu, patentirani elektrolitički kristalni generator kristala stvara mikroskopski male kristalne sjeme iz vode. Prekomjerno vapno naslage preferiraju na ovim kristalima i izbjegavaju površine cijevi i spirale grijanja.

Dokazani i inteligentni proces.
Obično JUDO, mogli biste reći.
Smart zaštita vapna ima ime.
I tri razine.


Razina 1
DVGW-odobren tretman vapna

Kristalni generator formira iz vode takozvani kristali sjemena. Ovi mikroskopski vapno kristali ostaju suspendirani i kasnije teče u zgradi s vodom. Tamo se višak vapna uglavnom taloži na ovim kristalima, a ne na površini grijaćih zavojnica ili u cijevima. Prednost: Budući da se tvari ne dodaju ili uklanjaju iz vode, zadržava se kvaliteta pitke vode, posebno vrijednih minerala. Kontrola procesa vapna je potpuno automatizirana. Mikroprocesor s mjeračem vode registrira kvalitetu vode i protok. Ovo jamči dosljedno učinkovitu obradu vode.


Razina 2
Optimizacija odabirom

U ovom koraku obrade odabiru se kristali sjemena. Ovaj proces odabira osigurava da samo prikladni kristali napuste komoru za liječenje kako bi se postigao optimalan učinak.

Razina 3
Potpuno automatsko čišćenje

Kristalni generator se potpuno čisti. Čestice vapna se skupljaju u komori za liječenje i zatim ispiru kroz ventil u odvodnoj liniji. Bez prekida opskrbe vodom, bez skupih dijelova za nošenje.
Inteligentno obrađena voda bez aditiva


JUDO i-bilanca
Potpuno automatska zaštita od kamenca


JUDO BIOSTAT 2050 - 2200
Sustav zaštite od kamenca za tehnologiju građenja