FILTER ZA VODU

Filter zaštite vode
-pristupna barijera protiv prljavštine

Proizvođači slavina preporučuju da se na sve vodovodne sustave ugradi efikasan cjevovod kako bi se spriječilo oštećenje njihovih keramičkih uložaka i spriječilo blokiranje glava tuša i filtera za slavine. Oštre abrazivne čestice, koje mogu uzrokovati znatnu koroziju, zadržavaju se na Judovom patentiranom sito od 100 mikrona, omogućujući sigurnoj vodi da teče kroz jedinicu zaštite od zrnja u vaše prebivalište. U određenoj zemlji sve su zgrade opremljene filtrom za uklanjanje prljavštine za zaštitu vodovodne instalacije i za zdravstvene potrebe.

Zaštitna jedinica koja se nalazi u kućištu od fine je mreže od nehrđajućeg čelika - srebrnim premazom u nekim slučajevima, kako bi se dodala zaštita od stvaranja bakterija kroz koje prolazi struja vode, zarobljavajući suspendirane krute tvari s vanjske strane i omogućavajući očišćenoj vodi da prođe s minimalnim gubitkom tlaka.

Ovisno o vašim potrebama, filtri se isporučuju u ručnoj ili automatskoj konfiguraciji. Tu je i komercijalni i industrijski niz filtara koji se mogu instalirati u bilo koju zgradu, na primjer, bolnice, hoteli, blokovi sa ugostiteljskim objektima i mnogi drugi. Zbog naše agresivne vode  važno je da se sav talog ukloni iz vode prije ulaska u zgradu. Što se događa, da se na dnu vodovodnih cijevi formira sloj sedimenta koji zadržava određenu bakteriju koja korodira cijevi, normalni uvjeti nisu mogući nakon što se formira sloj sedimenta da ga ukloni.

Filter za zaštitu pitke vode ne samo da mora biti u skladu sa standardom, već i zadovoljiti vaše zahtjeve. Filtri JUDO klase zaštite označavaju vrh našeg asortimana. Uklanjaju prljavštinu, hrđu i čestice pijeska, koje se ispiru dugim putem od vodovoda do slavine. Stoga oni čine osnovu za higijenski rad i zadržavanje vrijednosti vaše instalacije pitke vode.

Zašto imamo toliko iskustva na području zaštitnih filtera?
Izumili smo ga!

1962. godine pokrenut je prvi zaštitni filter na svijetu - JUDO. U međuvremenu smo nastavili poboljšavati filtriranje pitke vode u smislu funkcionalnosti, kvalitete i jednostavnosti korištenja. Rezultat su proizvodi koji nisu samo desetljeća iskustva, već i mnogo budućih tehnologija.

Filtri uklanjaju čestice prljavštine i sprječavaju koroziju i oštećene priključke. Takozvani filteri za zaštitu od ispiranja olakšavaju Vam i Vaš filtarski element ne mora se zamijeniti kada je zaprljan,već umjesto toga, jednostavno se čisti obrnutim protokom vode čistom vodom. To dugoročno štedi vrijeme i novac. Ova metoda je također izum JUDO-a.

Čišćenje filtra, dalje razvijeno: U zaštitnim filterima klase zaštite klica, tri mlaznice provode ispiranje. Oni selektivno rade s visokim tlakom i tako postižu nenadmašnu učinkovitost čišćenja. Istovremeno čiste staklo. Opskrba vodom nije prekinuta tijekom postupka ispiranja. U ulošku za sito jasno je vidljiva nečistoća i može se optimalno ukloniti. Rotacija točke je izum od ... pogađate: JUDO.

Više od 55 godina know-how - tehnologija JUDO filtera.

KLIKOM NA SLIKE ISPOD SAZNAJTE VIŠE O PROIZVODIMA!!!