FILTER ZA VODU

Filter zaštite vode
-pristupna barijera protiv prljavštine

Filter za zaštitu pitke vode ne samo da mora biti u skladu sa standardom, već i zadovoljiti vaše zahtjeve. Filtri JUDO klase zaštite označavaju vrh našeg asortimana. Uklanjaju prljavštinu, hrđu i čestice pijeska, koje se ispiru dugim putem od vodovoda do slavine. Stoga oni čine osnovu za higijenski rad i zadržavanje vrijednosti vaše instalacije pitke vode.

Zašto imamo toliko iskustva na području zaštitnih filtera?
Izumili smo ga!

1962. godine pokrenut je prvi zaštitni filter na svijetu - JUDO. U međuvremenu smo nastavili poboljšavati filtriranje pitke vode u smislu funkcionalnosti, kvalitete i jednostavnosti korištenja. Rezultat su proizvodi koji nisu samo desetljeća iskustva, već i mnogo budućih tehnologija.

Filtri uklanjaju čestice prljavštine i sprječavaju koroziju i oštećene priključke. Takozvani filteri za zaštitu od ispiranja olakšavaju Vam i Vaš filtarski element ne mora se zamijeniti kada je zaprljan,već umjesto toga, jednostavno se čisti obrnutim protokom vode čistom vodom. To dugoročno štedi vrijeme i novac. Ova metoda je također izum JUDO-a.

Čišćenje filtra, dalje razvijeno: U zaštitnim filterima klase zaštite klica, tri mlaznice provode ispiranje. Oni selektivno rade s visokim tlakom i tako postižu nenadmašnu učinkovitost čišćenja. Istovremeno čiste staklo. Opskrba vodom nije prekinuta tijekom postupka ispiranja. U ulošku za sito jasno je vidljiva nečistoća i može se optimalno ukloniti. Rotacija točke je izum od ... pogađate: JUDO.

Više od 55 godina know-how - tehnologija JUDO filtera.

KLIKOM NA SLIKE ISPOD SAZNAJTE VIŠE O PROIZVODIMA!!!