ZAŠTITA GRIJANJA

Očistiti, stabilizirati, zaštititi.
Za gotovo svaki zadatak postoji rješenje za doziranje.

U nekim slučajevima može biti nužno uvjetovati toplinsku vodu. VDI smjernica 2035 kaže: "S aluminijskim materijalima u sustavu mogu biti neophodne daljnje mjere (npr. Doziranje inhibitora) kako bi se izbjegla korozija i omekšavanjem i desalcijom."

Zaštita od korozije pomoću inhibitora je prema smjernici koja je neophodna za stalni, nezaobilazni unos kisika (VDI smjernica 2035, poglavlje 8.4.3).
Grijanje vode
s dodatnim pogodnostima

JUDO dozirna rješenja za kondicioniranje grijanja pokrivaju širok raspon primjena: od stabilizacije tvrdoće do stvaranja zaštitnog filma do čišćenja. Ono što imaju zajedničko: Život sustava grijanja je produljen, šteta i nepotrebno velika potrošnja energije spriječena. S praktičnim spremnicima od 400 ml u kombinaciji s adapterom JUDO QUICK-AN, doziranje je osobito brzo i jednostavno.
Anodni inhibitor korozije

Stvrdnjava trajno, stvrdne, raspršuje, stvara zaštitni film protiv korozije, kamenca i mulja. QUICK-DOS L je posebno pogodan za aluminijev silicijski materijal. Čak iu prisutnosti kisika, na primjer difuzijom u podnim grijanjem, jamči se godina zaštite od korozije.

QUICK-DOS L je testiran i odobren od strane vodećih proizvođača kotlova. Može biti dovoljno za više od 80 litara i bez fosfata.
otopina za čišćenje

Za čišćenje kruga grijanja tople vode, uklonite hrđu i otpatke. Oko četiri tjedna nakon dodavanja JUDO QUICK-DOS R, sustav se mora temeljito isprati. Može biti potrebna višestruka aplikacija. U čistom sustavu, punjenje i dodavanje JUDO QUICK-DOS L.
Za veće sustave

JUDO THERMODOS L i R imaju istu koncentraciju aktivne tvari i nude sve prednosti QUICK-DOS L i R otopina. Prikladni aparat za ruku JTH-D je otporan na pritisak do 6 bara.
S uređajima za kondicioniranje od JUDO pokriva širok raspon primjena.
Za više o proizvodima kliknite na slike ispod!