DISK FILTER ZA VODU

JUDO višenamjenski filtar diska
za vodu koja vam stvarno treba.

JUDO Multiflex Disc Filter postiže maksimalnu sigurnost i preciznost u filtriranju procesne vode. Temelj njegova uspjeha: inovativna Multiflex tehnologija.

Filtriranje prolazi kroz plastične diskove izvana prema unutra, s utorima dvaju uzastopnih diskova koji formiraju geometriju uzorka pile. To stvara raskrižja gdje se krute i čestice okreću oko sebe i zaglave u sljedeću granu. Zahvaljujući dobro osmišljenom dizajnu i visokoj kvaliteti dijelova i materijala, JUDO Multiflex disk filtri nisu samo iznimno učinkoviti, oni su također iznimno robusni i zahtijevaju malo održavanja.
kraj
za finu zrnatu i čvrstu prljavštinu.

JUDO Multiflex disk filtri su sustavi s automatskim pražnjenjem - ovisno o opremi koju pokreće diferencijalni tlak ili vremenski upravljani. Proces pražnjenja je optimiziran za učinkovitost i osigurava potpunu oporavak performansi filtra i uvjeta tlaka. Za pražnjenje tekućine potrebno je samo 0,5 do 1% izlaza filtrata zahvaljujući Multiflex tehnologiji.

Gubitak tlaka je minimalan po nacrtu; potpuno automatski rad osigurava znatno smanjenje napora za održavanje. Ostale prednosti uključuju mali trag i mogućnost jednostavnog ekspanzije kroz modularni dizajn. Sustavi su iznimno robusni i otporni na koroziju i kemikalije.

Sigurnost i preciznost u filtriranju procesne vode kroz JUDO Multiflex Disc Filter.

KLIKNI NA SLIKU ZA VIŠE O PROIZVODU