JUDO VODA

željena voda
i vaše mnoge prednosti

Voda je naša najvrednija vrijednost. To je najvažnija hrana za vas i vašu obitelj. Donosi toplinu u vašu dnevnu sobu. To vam daje opuštanje, njegu i dobrobit.

Kada je u pitanju voda, imate razloga da budete zahtjevni. Pomoći ćemo vam da shvatite tu tvrdnju.

S proizvodima JUDO PREMIUM-LINE možete najbolje iskoristiti svoje najviše dobro: željenu vodu. Izaberite pravu kvalitetu vode za svaku situaciju. Kontrolirajte svoj potpuno automatski sustav doziranja. Programirajte svoju zaštitu curenja. I sve to vrlo povoljno s vašim smartphoneom, tabletom ili putem web preglednika.

WunschWasser je jedinstven u svijetu - i dostupan je samo od JUDO-a.

željena voda
za udobnost i održivost

"Održivo" znači: na temelju potreba.

70% površine zemlje pokriveno je vodom. Od ovih, samo oko 0,03% može se koristiti kao voda za piće bez prethodne obrade. No, samo mali dio vode za piće koje svakodnevno konzumiraju zapravo se koristi za hranu i piće - čak 2,5%. Preostali iznos je potreban za druge namjene: njegu tijela, čišćenje, pranje posuđa.

Stoga je pitka voda rijetkost - i ipak ga ne koristimo najvećim dijelom za piće. Stoga je sve važnije pročišćavanje vode na ciljani način na temelju potražnje. I držati ga na tvrdom području, na primjer, kada omekšavanje nije potrebno.

Željena voda umjesto jedinice vode

S JUDO WunschWasserom najbolje iskoristite vodu. WunschWasser se može individualno prilagoditi za svaku svrhu i za svaku situaciju - s omekšavanjem sustava i-soft serije. Na primjer, želite li voditi svoj vrt? Omekšana voda nije bitna za to. Odaberite željenu vodenu scenu, uštedite energiju i resurse.

S drugim prizorima možete odabrati savršenu vodu za tuširanje, kuhanje, punjenje grijanja i tako dalje.

Do sada, tako udobno. I održiv.

željena voda
za vašu kvalitetu života

Održivo dobro

Lagani mekani mekani meki ručnici i ogrtači i ugodan osjećaj za svu svoju odjeću. Vaša meka željena voda štiti i brine za tekstil i osigurava da niste samo udobni u vašoj koži. Ali također u tvojoj odjeći. I smanjuje potrošnju sredstva za pranje i omekšavanje.

željena voda
za više užitka

Kamenac je glavni čimbenik koji utječe na okus

Dobra kava može biti jaka - ali nije teško.

Sadržaj vapnenca(kamenac) u vodi ima veliki utjecaj na okus kave i čaja.Kamenac, koji se nalazi u velikim količinama u tvrdoj vodi, veže kiseline koje stvaraju okus i sprječavaju razvijanje finih aroma. Osim toga, često čak rezultira neželjenim okusom. Kada se čaj pojavljuje na formiranju filma na površini, što izgleda neugodno.

Većina poznavatelja kave zaklinju se do stupnja tvrdoće od 8 ° dH. Čak i mekša voda bi previše naglašavala kiseline.

Savršena čajna voda.

Stručnjaci za čaj preferiraju sličnu tvrdoću vode. U slučaju Darjeeling, zelenog i bijelog čaja, tvrdoća za skladan razvoj okusa također može biti ispod 8 ° dH. U drevnoj Kini, tradicionalno se koristi taljenje snijega za pripremanje čaja - drugim riječima, vrlo meke vode.

Koliko je dobra JUDO željena voda je točno što želite. Za savršenu kavu. I čak i za tradicionalno pripremljen kineski čaj.

željena voda
za Vašu dobrobit

Pepeljaste, cuddly meke ručnike i ogrtače i ugodniji osjećaj za svu svoju odjeću. Meka voda štiti i njeguje tekstilom održivo.

Štiti tkaninu od odjeće i ručnika

Vaša rublja, ručnici i ogrtači osjećaju se tvrdo i ogrebano nakon pranja? Postoji nekoliko uzroka za to. S jedne strane, sušenje na štriku bez skice povećava tzv. Suhu krutost. S druge strane, doziranje deterdženta može biti pogrešno. Ako stavite premalo u perilicu, kamenac se može akumulirati u vlaknima - pogotovo ako živite u podrucju tvrde vode. Ako se koristi previše deterdženta, ostavlja tragove u tkanini.

Štiti okoliš, štedi deterdžent

Čak i najmoderniji deterdženti sadrže tvari koje se ne mogu razbiti u otpadnim vodama i štetne za okoliš. To su, na primjer, mirisi i punila, kao i biocidi. Stoga biste trebali raditi bez omekšivača tkanina jer sadrže mnoge mirise i konzervanse. Općenito, manje deterdženta, bolje za okoliš. Soft desireWater olakšava vam. Zbog slabije vode, to je manja potreba za deterdžentom.

Kako se oprati okolišno svjesno?

Kako se prati posebno ekološki osviještena? Federalna agencija za okoliš zabilježila je neke mjere. Soft desireWater je dobar početak. Zbog toga što smanjuje količinu potrebnog deterdženta i čini omekšivač tkanina neophodnim.

željena voda
za sjajne površine

Sprema resurse. I živce.

Željena voda ostavlja manje kamenca na pločicama, čvora i staklenim tuš kabinama. To smanjuje rad čišćenja i potrebu za sredstvima za čišćenje. Također u kuhinji, vaša želja voda dokazuje da je vjeran pomoćnik: čine da Vaše naočale bolje sjaje, izbjegava dosadne površine - i pomaže vam uštedjeti troškove i proizvode za njegu.

Vaša željena voda izbjegava toliko napora za čišćenje, ispiranje i brisanje. I time vam daje ono što je neprocjenjivo: vrijeme.