JUDO VODA

JUDO HRVATSKA I JUDO NJEMAČKA

JUDO TEHNOLOGIJA JAVNOG I PRIVATNOG BAZENA

JUDO EASY-LINE PROSPEKT

JUDO PERFORMANCE LINE PROSPEKT

JUDO PREMIUM LINE PROSPEKT

JUDO HEATING PROTECTION-THE PRODUCT RANGE

WATER PERFECT PROSPEKT

 JUDO ENTSALZTES WASSER DESANILIZACIJA PROSPEKT

JUDO Vodovod
RJEŠENJA ZA PRIPREMU  BUNARSKE VODE ZA POLJOPRIVREDU PROSPEKT DE

JUDO HLAĐENJE I KLIMATIZACIJA
OBRADA VODE ZA KRUGOVE HLAĐENJA

 

JUDO TEHNOLOGIJA GRAĐENJA -OBRADA VODE ZA VEĆE GRAĐEVINE I VISOKE ZAHTJEVE PRODPEKT DE

 JUDO OPREMA ZAŠTITE GRIJAČA JE SVE ŠTO TREBAJU INSTALATERI CENTRALNOG GRIJANJA PROSPEKT DE

SAVRŠENA VODA

JULIA INDUSTRIAL

JUDOMAT KOMPAKT

EASY LINE 

LONG LIFE CLASS

SILVER CLASS   

TECHNICAL DATA SILVER CLASS

PREMIUM-LONGLIFE LINE

PROMI FILTER

PROFI PLUS FILTER ZA VODU

PROFI FILTER ZA VODU ZA KOMERCIJALNU I INDUSTRIJSKU UPOTREBU

ZEWA PROTIV CURENJA VODE

JRSF FILTER

EASY FILT BP

EASY FILT B

EASY FILT C

JUNIOR 

QUICK DOS ZAŠTITA GRIJANJA

HEIFI TIP I FUL GRIJANJE

BIOQUELL OMEKŠIVAČI VODE

CONTISOFT ZA INDUSTRIJU I KOMERCIJALNU POTREBU 

THIS IS JUDO PROSPEKT

Željena voda
i Vaše mnoge prednosti

Voda je naša najveća vrijednost. To je najvažnija hrana za Vas i Vašu obitelj. Donosi toplinu u Vašu dnevnu sobu. To vam daje opuštanje, njegu i dobrobit.

Kada je u pitanju voda, imate razloga da budete zahtjevni. Pomoći ćemo vam da shvatite tu tvrdnju.

S proizvodima JUDO PREMIUM-LINE možete najbolje iskoristiti svoje najviše dobro: željenu vodu. Izaberite pravu kvalitetu vode za svaku situaciju. Upravljajte svojim potpuno automatskim sustavom doziranja. Programirajte zaštitu od curenja vode. I sve to vrlo povoljno s vašim smartphoneom, tabletom ili putem web preglednika.

WunschWasser(željena voda) je jedinstven u svijetu - i dostupan je samo od JUDO-a.

Željena voda
za udobnost i održivost

"Održivo" znači: na temelju potreba.

70% površine zemlje pokriveno je vodom. Od toga, samo oko 0,03% može se koristiti kao voda za piće bez prethodne obrade. No, samo mali dio vode za piće koje svakodnevno konzumiramo zapravo se koristi za hranu i piće - čak 2,5%. Preostala količina je potrebana za druge namjene: njegu tijela, čišćenje, pranje posuđa.

Pitka voda je stoga oskudna - a ipak je ne koristimo najvećim dijelom za piće. Stoga je sve važnije pročišćavanje vode na ciljani način na temelju potražnje. I da bi ga držali na tom području, na primjer, kada omekšavanje nije potrebno.

Željenu vodu ujesto jedinične vode

S JUDO WunschWasserom napravite najbolje od svoje vode. WunschWasser se može individualno prilagoditi za svakoj namjeni i svakoj situaciji - sa sustavima za omekšavanje i-soft serije. Na primjer, želite li zalijevati svoj vrt? Omekšana voda za to nije neophodna. Odaberite željenu vodenu scenu, uštedite energiju i resurse.

S drugim prizorima možete odabrati savršenu vodu za tuširanje, kuhanje, punjenje grijanja i tako dalje.

Do sada, tako ugodno. I održivo.

Željena voda
za Vašu kvalitetu života

Održiva dobrobit

Plišani,mekani ručnici i ogrtači i ugodan osjećaj za svu odjeću. Vaša meka željena voda štiti i brine se za tekstil i osigurava da se ne osjećate samo ugodno u Vašoj koži,već i u svojoj odjeći. Smanjuje potrošnju deterdženta  i omekšivača.

Željena voda
za više užitka

Kamenac je glavni čimbenik koji utječe na okus

Dobra kava može biti jaka - ali ne i tvrda.

Sadržaj vapnenca(kamenac) u vodi ima veliki utjecaj na okus kave i čaja.Kamenac, koji se nalazi u velikim količinama u tvrdoj vodi, veže kiseline koje stvaraju okus i sprječavaju razvijanje finih aroma i voćnih nota. Osim toga, često čak rezultira neželjenim okusom. Kada čaj dolazi do stvaranja filma na površini, što izgleda neugodno i neukusno.

Većina poznavatelja kave zaklinju se do stupnja tvrdoće od 8 ° dH. Čak i mekša voda bi previše naglašavala kiseline.

Savršena voda za čaj.Čak i bez ceremonije.

Stručnjaci za čaj preferiraju sličnu tvrdoću vode. U slučaju Darjeelinga, zelenog i bijelog čaja, tvrdoća za skladan razvoj okusa također može biti ispod 8 ° dH. U drevnoj Kini, tradicionalno se koristi rastopljeni snijeg za pripremanje čaja - drugim riječima, vrlo mekana voda.

Koliko je dobra Vaša željena voda od JUDO-a upravo onakva kakvu želite. Za savršenu kavu, ali i za tradicionalno pripremljen kineski čaj.

Željena voda
za Vašu dobrobit i blagostanje

Plišani,mekani ručnici i ogrtači i ugodniji osjećaj za svu odjeću. Mekana voda štiti i brine o održavanju tekstila.

Štiti tkaninu od odjeće i ručnika

Vaše rublje, ručnici i ogrtači osjećaju se tvrdo i škripljivo nakon pranja? Za to može biti više uzroka. S jedne strane, sušenje na štriku bez vjetra povećava tzv. suhu krutost. S druge strane, doziranje deterdženta može biti pogrešno. Ako stavite premalo u perilicu, kamenac se može nakupiti u vlaknima - pogotovo ako živite u području tvrde vode. Ako se koristi previše deterdženta, ostavlja tragove u tkanini.

Štiti okoliš, štedi deterdžent

Čak i najmoderniji deterdženti sadrže tvari koje se ne mogu razgraditi u otpadnim vodama i štetne su za okoliš. To su, na primjer, mirisi i punila, kao i biocidi. Stoga je najbolje raditi bez omekšivača tkanina, jer sadrže mnogo mirisa i konzervanse. Općenito, što je manje deterdženta, to je bolje za okoliš. Mekana voda - voda koja olakšava pranje. Što je voda nježnije i mekša, to je manja potreba za deterdžentom.

Kako se oprati okolišno svjesno?

Kako se prati posebno ekološki osviještena? Federalna agencija za okoliš zabilježila je neke mjere. Mekana voda je dobar početak. Zbog toga što smanjuje količinu potrebnog deterdženta i čini omekšivač tkanina nepotrebnim.LINK

Željena voda
za sjajne površine

Štedi resurse. I živce.

Željena voda ostavlja manje kamenca na pločicama,svjetiljkama i staklenim tuš kabinama. To smanjuje rad na čišćenju i potrebu za sredstvima za čišćenje. Također u kuhinji se Vaša želja vodom pokazala kao vjerni pomagač: dokazuje da je vjeran pomoćnik: čine da Vaše naočale bolje sjaje, izbjegava dosadne površine - i pomaže vam uštedjeti troškove i proizvode za njegu.

Vaša željena voda izbjegava toliko napora za čišćenje, ispiranje i brisanje-poliranje. I time vam daje ono što je neprocjenjivo: vrijeme.